Kobe

Att sova på golvet kanske fungerar för vissa, men för Kobe från Belgien uppskattades det att ha en säng samma dag som han anlände till Lund. Som en av de första att pröva Hemmlis kollektioner hösten 2017 till sommaren 2018, var vi såklart nyfikna på vad han tyckte när han nu skulle lämna Lund.

“Först av allt var det väldigt praktiskt att slippa sova på golvet när jag kom. För det andra så är det en bonus såklart att välja er tjänst för hållbarheten, särskilt när jag ser all nedskräpning och möbler som ligger här ute på gatan och vid sopstationen som folk lämnar kvar efter utflytt. Antar att det känns som det är de viktigaste delarna.

“Nu när jag tänker på det i och för sig så är det rätt så coola möbler. Annars får man ju köpa det billigaste på [stort möbelvaruhus]. Rummet blir finare med dessa möbler känner jag, men i allmänhet så är det för att det är praktiskt.”

Så vad var det bästa med oss?

“Det bästa? Att ni är så vänliga (skratt). Allvarligt dock så kom jag ihåg när jag precis hade kommit hit hur folk kämpade med att flytta sängar från Norra Fäladen hit utan bilar eller hjälp. Så från det så var det rätt skönt att både ha leverans och upphämtning.”

Även om Kobes kollektion inte finns i sin ursprungsform mer, så kommer delar av den ingå i vår nya omgång av kollektioner som kommer snart!

Till sist så lät vi Kobe visa upp sin förmåga att beskriva oss med tre ord:

“Åh gud, jag är hemsk på sånt här. Mysigt, praktiskt och väldigt nice? Funkar det?”