Anna & Evan

Det enda du kan vara säker på som student är turbulens. Det upptäckte vår norska kund Anna Parnefält Störksen redan i luften när hon flög in från Bergen.

“Vårt plan var försenat, som ni kanske kommer ihåg, men ni var verkligen förstående och löste min leverans utan problem.”

Det enda sättet att balansera ut instabilitet - i luften eller i livet generellt - är just flexibilitet. Det är därför Hemmlis inte bara hyr ut möbler, utan tillgodoser våra kunder med känslan av ett hem. För Anna innebar hennes hemtrevnad att hon behövde byta ut delar av sin kollektion som inte längre fick plats i sitt rum, bara några dagar efter leverans. Och vi var så klart snabba att tillgodose hennes nya behov.

“Jag stannade här bara i en termin så det kändes så rörigt att köpa möbler på [stort möbelföretag]. Att använda Hemmlis istället var enkelt och allt har kört på av sig själv. Jag menar, ni var verkligen snabba också när jag behövde byta ut delar i min kollektion och själva upphämtningen av möblerna hjälpte verkligen.”

Vi siktar på att tillgodose denna bekvämlighet till alla våra kunder, europeiska som icke-europeiska. Evan Murphy reste över Atlanten från USA och valde att förbeställa sin kollektion från oss. På så sätt kunde han flytta rakt in i sitt nya hem när han anlände till Lund.

“Jag valde er för att ni gjorde det så enkelt att få tag på möbler, till min byggnad och in i mitt rum. Det fungerade verkligen bra med leverans- och upphämtningstider också. Så ja… det är verkligen allt. Det var så enkelt som en möbeltjänst kunde funka för någon i min sits.”

När Evan ombads beskriva oss med tre ord behövde han inte tänka länge.

“*thinks*… Simple (Enkel) furniture rental (möbel-hyrning).”

Tja, “less is more”, som ordspråket lyder. För att hoppa tillbaka till Anna och hennes sista uttalande som lyckas fånga Hemmlis strävan i de tre norska orden:

“Enkel (enkel), gjenbruk (återbruk), bekvemt (bekvämt).”