Om Hemmlis

Hemmlis är ett företag vars målsättning är att i grunden förändra det sätt på vilket möbler konsumeras i samhället. Genom att erbjuda en tjänst för att hyra möbler möjliggörs ett annat förhållningssätt; varför köpa möbler med förhoppning att de håller i tio år när du under den tiden kommer att flytta mellan ett flertal olika bostäder, studera, arbeta och kanske skaffa barn? Genom Hemmlis kan du få ett möblemang som är rätt för dig, just nu. En flytt ett år senare? Ut med det gamla, in med det nya! Varför inte testa ett lila rum denna gång?

Alla Hemmlis kollektioner har en historia. Genom att vi tar in andrahandsmöbler och återbrukar dem till ett gott skick kan du få en kvalité och en karaktär som helt enkelt inte finns att hitta på en stor möbelkedja. Att miljöpåverkan dessutom minskas drastiskt ser vi som en självklarhet i en modern affärsidé.

I vår första fas riktar vi oss mot studenter vid Lunds universitet och hoppas under de kommande åren använda detta som en plattform för att nå ut till en bredare marknad av unga med en flexibel bostadssituation i Skåne och så småningom övriga Sverige.